Inschrijven bij blink

Zodra wij het inschrijfformulier hebben ontvangen is de aanmelding van je kind een feit. Je ontvangt dan natuurlijk een bevestiging en een plaatsingscontract met de algemene voorwaarden.

Mogelijkheden bij inschrijving:

  • Het kind kan (op een aantal van de gevraagde dagdelen) geplaatst worden. Je ontvangt een bevestiging van plaatsing en daarna het bijbehorende plaatsingscontract.
  • Het kind kan (op een aantal van de gevraagde dagdelen) nog niet geplaatst worden en wordt op de wachtlijst geplaatst. Je ontvangt een bevestiging van plaatsing op de wachtlijst.
  • De gewenste plaatsing is meer dan drie maanden na inschrijfdatum, waardoor nog onduidelijk is of plaatsing mogelijk is. Je ontvangt een bevestiging van inschrijving.

Plaatsing

Uiterlijk een maand voor de gewenste plaatsingsdatum ontvang je bericht of je kind geplaatst kan worden. Zodra de plaatsing definitief is, maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek.


Wennen

blink vindt het fijn als kinderen komen wennen zodat rustig vertrouwen kan worden opgebouwd. Samen maken we een wenschema en gedurende de wenperiode vragen we je als ouder/verzorger stand-by te staan.