Het team van blink Almere

 Manager Debbie

Sinds 1 Januari 2017 is Debbie werkzaam bij blink Almere als manager.


“Ik houd van een open cultuur en vind communicatie zeer belangrijk. Ik ben dan ook makkelijk bereikbaar; persoonlijk of  via e-mail debbie@blink-bso.nl of telefoon. Ik heb erg veel zin om samen met Het team van blink Almere de leukste bso van Filmwijk e.o. te maken.”

 Amanda

Amanda werkt sinds Januari 2017 bij blink bso.

Amanda werkt inmiddels een paar jaar in de kinderopvang. En zit op dit moment in de afrondingsfase van de HBO opleiding SPH en verwacht in Juli 2017 hiermee klaar te zijn.

“Ik ben zeer enthousiast om bij Blink aan de slag te gaan! Ik vind het gezellig om met de kinderen gezamenlijke activiteiten te doen zoals knutselen of buiten op avontuur te gaan.”.

Per 1 Januari 2019 vervult Amanda de functie van Pedagogosch beleidsmedewerker / coach

amanda@blink-bso.nl

 Jolanda

Jolanda werkt sinds Maart 2018 bij blink bso.

Jolanda is sinds 2004 werkzaam in de kinderopvang, en na bijna 14 jaar bij dezelfde organisatie te hebben gewerkt was het tijd voor een frisse wind en heeft ze de overstap gemaakt naar Blink.

Naast mijn werkzaamheden bij blink bso heb ik ook nog mijn eigen bedrijfje. Wil je weten wat ik naast blink bso nog doe? Neem eens een kijkje op mijn site.

” Ik vind het leuk om te knutselen, spelletjes te spelen, foto’s maken en lekker bezig zijn met de kinderen.”

Per 1 Januari 2019 zal Jolanda de functie van Aandachtsfunctionaris vervullen. Dit ivm de wijzigingen omtrent de Meldcode

 Melissa

Melissa werkt sinds Maart 2019 bij blink bso.

Melissa is  afgestudeerd als niveau 3 Sociaal agogisch werker kinderopvang.

“De ontwikkeling van kinderen vind ik zeer interessant. Ieder kind is anders en dat vindt ik een leuke uitdaging. Ik vind het leuk om leuke knutsels te maken en activiteiten te doen met de kinderen. Ik ben ook heel fanatiek als het gaat om spelletjes spelen. Ik heb er zin in om het gezellige team te komen versterken bij Blink en met alle kinderen veel lol te maken.”

.”

melissa@blink-bso.nl

 Romy

Romy werkt sinds Juli 2018 bij blink bso.

Romy is  afgestudeerd als Pedagogisch medewerker 4 jeugdzorg

Romy is onze inval kracht. Romy zal worden inzet bij ziekte van de overige PM’ers en tijdens de vakantieperiodes.

“Na stage gelopen te hebben op verschillende basisscholen is blink bso een hele nieuwe uitdaging. Ik houd van de vrijheid die ik krijg van blink bso, waardoor er veel ruimte is om alles te ontdekken qua zelf ontwikkeling en de kinderen goed te leren kennen. Naast mijn werkzaamheden bij blink bso ben ik tevens werkzaam bij Triade”

romy@blink-bso.nl

 Onze vrijwilliger

Er zijn op dit moment 4 vrijwiligers inzetbaar voor blink bso.

De vrijwiligers van blink-bso zijn in het bezit van de juiste VOG (functieaspecten 84-86) Tevens zijn de vrijwilligers aangesloten bij de Personenregister Kinderopvang.

Een vrijwilliger wordt niet formatief ingezet. Ze tellen dus niet mee in de berekening voor de BKR. Een vrijwilliger wordt ingezet op (BSO dagen) basis van halen en brengen van blink-bso naar school en van school naar blink-bso. Tijdens de vakantieactiviteiten kan de vrijwilliger worden ingezet om de kinderen te brengen naar de activiteiten.

Wanneer er een calamiteit plaats vind en het kind ratio laat het niet toe dat een PM’er met een kind een gewenste dokter/ziekenhuis bezoekt. Dan zal er een vrijwilliger ingezet worden om de gewenste dokter/ziekenhuis te bezoeken. Dit zal altijd in overleg met de ouder gaan.

Omdat wij niet iedereen als vrijwilliger bij blink aanstellen en omdat wij ook niet dmv een facature actief vrijwilligers zoeken. Hebben wij ervoor gekozen om alleen gebruik te maken van vrijwilligers uit onze familiare omgeving.

info@blink-bso.nl